Építész zóna

Építész zóna

Az egyszerű ellenőrző listától a fülke tervező alkalmazásig, itt praktikus eszközöket talál a termék keresés megkönnyítéséhez.

Cabin designer tool synergy 100

synergy 100: ePlanning

A synergy 100 felvonó tökéletes választás kisebb, maximum 12 megállót igénylő lakóházakba. Új fülke kivitele, praktikussága, és hatékony beszerelhetősége remek ár-érték arányt képvisel.

Tervezze meg most synergy 100 felvonóját!
Cabin designer tool synergy 200 design line

synergy 100: megjel

A synergy 100 letisztult, időtálló megjelenése és előre tervezett fülkéi tetszetősen egyszerű és megfizethető felvonó benyomását keltik. Az F-vonal dizájnja a hátsó falon világos színek gazdag választékával hűs hatást kelt. Mellé modern bőrhatású vagy rozsdamentes acél borításból választhat. Minden lezáró elemet tartósságra terveztek. Üveg vagy rozsdamentes hívó panelek egészítik ki a synergy 100 megnyerő megjelenését.

Tervezze meg most fülkéjét!
Cabin designer tool synergy 200

synergy 200: ePlanning

A synergy 200 felvonó synergy termékcsaládunk kényelmes megoldása közép kategóriás lakóházakba, kisebb irodaházakba, illetve kórházakba és szállodákba, legfeljebb 20 megállóig. Ez a sokoldalú felvonó élvonalbeli kényelmet és kivitelt biztosít, amivel felülmúlhatja utasai elvárásait. putnika.

Tervezze meg most synergy 200 felvonóját!
Cabin designer tool synergy 200 design line

synergy 200: megjel

Két élvonalbeli dizájn-család 17 ("E-család") illetve 23 ("D-család) előretervezett kombinációval - a synergy 200 kínálta sokoldalú kiviteli lehetőséggel élve olyan különleges fülkét hozhat létre, ami megkülönbözteti ingatlanát.

Tervezze meg most fülkéjét!
Cabin designer tool synergy 300

synergy 300: ePlanning

synergy 300 felvonónk olyan alacsonyabb kereskedelmi épületek tökéletes kiegészítője, ahol kivételes kényelmi igányeknek szeretne megfelelni, és ahol a kivitel és helyigény szempontjából különösen nagy rugalmasságra van szükség.

Tervezze meg most synergy 300 felvonóját!
Cabin designer tool synergy 300 design

synergy 300: megjel

Az A és B dizájn-családok, illetve személyre szabott megoldások végtelen lehetőséget nyújtanak, hogy felvonója tökéletesen illeszkedjen épülete arculatához. A rozsdamentes acéltól a prémium laminált, vagy panoráma üveg fülkékig - elkényeztetjük választási lehetőségekkel.

Tervezze meg most fülkéjét!
ePlanning evolution blue

ePlanning evolution

Tervezze meg most evolution felvonóját!

Wybierz i zaprojektuj swoją windę
eSlider escalators and moving walks

eSlider mozgólépcsők és mozgójárdák

A "digitális csúszka" megad Önnek minden szükséges thyssenkrupp mozgólépcső és mozgójárda dimenziót és értéket. Egyszerűen írja be a szükséges emelő magasságot, és válassza ki az emelési szöget, illetve lépcsőfok szélességet!

Optimalizálja projektje adatait közvetlenül, hogy megfeleljen egyedi elvárásainak!
Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2019 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|