ITS Nemzetközi Műszaki Fejlesztési Központ

ITS Nemzetközi Műszaki Fejlesztési Központ

ITS Nemzetközi Műszaki Támogató Központ.

Hatékony. Fejlett. Egyedülálló.

A thyssenkrupp Elevator kiváló szervizszolgáltatásokkal büszkélkedhet – minden nap, egész nap. Minden egyes szervizes kollégánk igénybe veheti annak a Nemzetközi Műszaki Támogató Központunknak (ITS) a szakértelmét és szaktudását, amely specialistáink tudását és tapasztalatát egyesíti világszerte. A műszaki megoldásoktól az alkatrész ellátásig az ITS által nyújtott támogatás az, amely szervizszolgáltatásainkat egyedülállóvá teszi. Azonban nem csak thyssenkrupp gyártmányú berendezésekhez nyújt támogatás. ITS szerviz technikusaink értenek más gyártók berendezéseihez is, úgymint OTIS, KONE, SCHINDLER vagy ORONA.

Ismerjük a felvonókat.

Az ITS legfőbb törekvése, hogy a thyssenkrupp szervizes szakemberek lehetőség szerint a legjobban értsenek bármilyen gyártmányú felvonó berendezéshez. Szervizes szakembereink folyamatos képzést kapnak, így naprakészek a legújabb műszaki megoldásokkal kapcsolatban, és meg tudnak oldani bármilyen jellegű műszaki problémát.

Egyszerűbbé tesszük a dolgokat.

Minden nagyobb felvonó gyártóhoz van teljeskörű megoldásunk. Számíthat ránk, kiváló műszaki támogatást biztosítunk minden fajta felvonó berendezéshez. Nálunk minden, szervizzel kapcsolatos igényét kielégítheti!

Tartjuk az iramot.

Az ITS nemzetközi hálózatának köszönhetően a thyssenkrupp technikusai folyamatosan fejlesztik versenytársaink berendezéseivel kapcsolatos tudásukat, és megismerkedhetnek a legújabb műszaki információkkal.

Élvonalbeli diagnosztikai eszközöket használunk.

Az ITS által fejlesztett diagnosztikai eszközök segítségével szakembereink fürgén megoldják a műszaki problémákat. A házon belül fejlesztett modern szoftvereknek köszönhetően a thyssenkrupp technikusai könnyen rákapcsolódhatnak más gyártók vezérléseire.

Mindig rajtra készen állunk.

A felvonók a nap 24 órájában üzemben vannak, heti hét napon keresztül. Ennél fogva az állandóan készenlétben álló szerviz csapat megbízhatósága hatalmas előny az üzemeltetőnek. Szükség esetén az ITS mérnökei akár el is jönnek Önhöz, elkísérve a helyi szervizes szakembereket.

Gyorsan kicseréljük az alkatrészeket.

Az ITS-nek nemcsak az összes nagyobb gyártóhoz felhasználható alkatrész raktárkészlete van, hanem egy, a javításokat végző, magasan kvalifikált műszaki szakember gárdája is.
A ritka, eredeti alkatrészek beszerzésétől kezdve a kritikus cseredarabok éjjeli kiszállításáig - mi újból üzembe helyezzük felvonóját rövid időn belül.

Látogassa meg ITS központjainkat!

Javasoljuk, hogy látogassa meg valamelyik egyedülálló ITS központunkat és tapasztalja meg Ön is elsőkézből a más gyártók felvonóihoz kapcsolódó kivételes szolgáltatásainkat.

További információért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal: tegyen fel kérdést.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2019 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|