koronavírus

Ügyféltájékoztatás: koronavírus

A thyssenkrupp Elevator támogatja a koronavírus terjedésének megakadályozására irányuló erőfeszítéseket. Ennek megvalósítása során szigorú belső biztonsági és higiéniai intézkedéseket alkalmazunk, összhangban a WHO ajánlásaival és a kormányszervek vonatkozó rendelkezéseivel, valamint saját szervezeti intézkedéseinkkel, amelyek dolgozóink speciális védelmét szolgálják.

Ugyanakkor vezető szolgáltatóként felelősséggel tartozunk az épületek folyamatos mobilitásának biztosításáért, különösen az olyan létfontosságú területek, mint az egészségügyi létesítmények és a középületek esetében. Továbbra is minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásaink teljes mértékben elérhetőek maradjanak valamennyi ügyfelünk számára. Amennyiben a hatósági korlátozó intézkedések miatt mégis késések következnének be, úgy szíves megértésüket kérjük. Üzleti tevékenységünk teljes körű folytatását csak dolgozóink biztonsága és egészségvédelme révén tudjuk garantálni.

A szolgáltatásra és a megrendelésekre vonatkozó információk

A szolgáltatásra és a megrendelésekre vonatkozó információk
 • Szervizcsoportjaink továbbra is szolgálatban vannak, amikor a biztonság szempontjából fontos karbantartási tevékenységekről, vagy a liftek és mozgólépcsők hibaelhárításáról van szó, hogy ezáltal a rendszerek elérhetőségét biztosítani tudjuk. Minden segélyhívó szolgáltatásunk üzemel, és teljes mértékben működőképes.
 • Kérjük, a hibák bejelentését továbbra is telefonon, vagy az egyedi megállapodásban meghatározott módon végezze.
 • A mostanában leadott javítások megrendeléseit, valamint a közeljövőben leadandó megrendeléseket ennek megfelelően teljesíteni tudjuk, mivel a szerződéses ügyfelek rendszereinek gyakran használt pótalkatrészeit raktáron tartjuk.
 • A karanténterületeken lévő ügyfeleinket egyedileg tájékoztatjuk (pl. a sürgős mentési lehetőségek megbeszélésével stb. kapcsolatban). Amennyiben az információk nem jutnak el Önhöz, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a megfelelő részlegünkkel.

Miképpen támogathatja jelenleg szerviztechnikusainkat

Első a biztonság!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy szerviztechnikusaink jelenleg rendkívüli figyelmet fordítanak a munkahelyi higiéniai és biztonsági előírások betartására, és ezeket most még nagyobb mértékben alkalmazzák saját magukra nézve. Semmilyen feladat nem lehet olyan sürgős, hogy azt ne lehetne biztonságos módon elvégezni.

Munkák leigazolása

Ha a munkavégzés leigazolását mobil készülékkel végzi, különös figyelmet fordítson a kézhigiéniára, a térbeli távolság megtartására, valamint arra, hogy a folyamatot munkatársainkkal való fizikai érintkezés nélkül végezze.

Hívja fel munkatársunk figyelmét a veszélyekre

Amennyiben a javításra a fertőzésveszélynek különösen kitett helyen (egészségügyi létesítményben, idősek otthonában stb.) van szükség, kérjük, hívják fel munkatársaink figyelmét az újabb biztonsági rendelkezésekre, és szükség esetén rendeljenek melléjük kísérőt, illetve lássák el őket a szükséges védőeszközökkel.

A berendezések környezetének tisztasága

Az utasok érdekében is fontos annak biztosítása, hogy a rendszerek alaposan meg legyenek tisztítva; és ez nemcsak a felvonófülkékre vonatkozik, de a kezelőszervekre és a mozgólépcsők korlátjaira is.

Kerülje el a közvetlen érintkezést

Technikusaink azt az utasítást kapták, hogy szigorúan kerüljék a személyek közötti fizikai érintkezést. Kérjük, nézzék el munkatársainknak, hogy távolságot tartanak, és tartózkodnak a kézfogástól és a csevegéstől. Kérjük, hogy Ön is kerülje ugyanezeket a tevékenységeket.

Köszönjük.

A thyssenkrupp Elevator valamennyi technikusa nevében köszönjük támogatását.

Telepítési és korszerűsítési projektek

Telepítési és korszerűsítési projektek
 • A jelenleg folyamatban lévő telepítési és korszerűsítési projektjeinket alvállalkozóink biztosítják. Amennyiben a szállítás jelentős és tartós késedelmet szenved pl. a határellenőrzés miatt, ügyfeleinket értesítjük. Ugyanakkor kérjük, hogy amennyiben a telepítésre kijelölt időpont törlésre vagy halasztásra kerül, értesítse cégünket.
 • A thyssenkrupp Elevator felvonórendszereinek túlnyomó részét az európai piac részére állítja elő. Bár a németországi és spanyolországi üzemeinket egyaránt érintik a koronavírus terjedésével összefüggő kihívások, a termelőüzemekben dolgozó kollégák mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ellátási láncok akadálytalanságát fenntartsák. A szállítások folytatódnak.
 • Amennyiben az építési területek megfelelnek a higiéniai és biztonsági követelményeknek, és nem jelentenek veszélyt dolgozóinkra, a munkát a szerződésnek megfelelően elvégezzük. Ha a hatósági rendelkezések megakadályozzák a hozzáférést valamely szerelési területhez, kérjük, mihamarabb értesítse cégünket.

Részlegeink, adminisztráció, ügyfélmegbízások

Részlegeink, adminisztráció, ügyfélmegbízások
 • Bár csökkentett dolgozói létszámmal, a thyssenkrupp Elevator valamennyi telephelye továbbra is működik. Szíves megértésüket kérjük azonban azzal kapcsolatban, hogy a be nem jelentett látogatások telephelyeinken nem megengedettek, és külső személyek nem léphetnek be cégünk területére.
 • Munkatársaink egészségvédelme érdekében, valamint a kormányzati ajánlásokkal összhangban irodai dolgozóink lehetőség szerint otthonról dolgoznak. Cégünk rendelkezik a szükséges távmunka – így a digitális munkafolyamatok – elvégzéséhez szükséges infrastruktúrával, ami azt jelenti, hogy vevőszolgálatunk értékesítési és adminisztrációs kérdésekben gyakorlatilag korlátozás nélkül elérhető (a telefax-üzeneteket kivéve).
 • Minden segélyhívó szolgáltatásunk üzemel, és teljes mértékben működőképes.
 • Cégünk digitális formában jelenleg korlátozás nélkül ki tudja küldeni Önnek a szükséges dokumentumokat (munkák visszaigazolása, számlák stb.). Amennyiben még nem váltott digitális adatcserére, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a(z) budapest-office.tkehu@thyssenkrupp.com e-mail címen, és küldje el kapcsolattartási és ügyféladatait is.
 • Készséggel ajánlunk Önnek digitális alternatívákat értékesítési munkatársainkkal történő konzultációs találkozókra. Munkatársaink a digitális kommunikáció szempontjából jól felszereltek, és Skype for Businessen keresztül virtuális találkozókat is tudnak szervezni.

Kérjük, vigyázzon magára!

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2020 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|