Felvonók

Felvonók modernizációs megoldásai

Hatékonyság és rugalmasság minden szinten

A maximális minőségre helyezzük a fő hangsúlyt. Ez inspirál bennünket arra, hogy szinte az összes lehetséges alkalmazáshoz korszerűsítési megoldást kínáljunk.

Számíthat kivételesen széles körű támogatásunkra – a legapróbb utólagos modernizációs projekttől kezdve a berendezések teljes cseréig. És amennyiben növelni kívánja a szállítókapacitást, akkor akár két egymástól független fülkét is beépítünk egyetlen aknába. Az ideális forgatókönyv szerint munkánk egy szakszerű elemzéssel, és felvonójának Önnel közösen végzett felülvizsgálatával kezdődik. Szakértőink ennek segítségével mérhetik fel a helyzetet a helyszínen, adhatnak részletes tanácsot a lehetséges korszerűsítésre és vehetik figyelembe az Ön kívánságait.

Viszonylag ritkán kell a teljes berendezést kicserélni. A részleges modernizáció esetében a megoldások az egyes alkatrészek cseréjével kezdődnek, és még a berendezés teljes cseréje esetén is az épület csatlakozó felületének megfelelő rugalmas megközelítést teszünk lehetővé az Ön számára. Így nem keletkezik por, nincs szükség a statikus mérnök szolgáltatásaira és elkerülhető a zajos építési munkavégzés.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|