Részegységek, főbb alkatrészek

Felvonók - Vezérlések

Időtálló, kiváló teljesítményű rendszerek biztosítanak optimális utazást

Erős, készséges, intelligens – új vezérlés technológiánknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan naprakésszé tesszük felvonó berendezéseit.

A thyssocontrol Multican (TCM) termékcsalád ideális alapot ad a modernizációhoz. Erőteljes megjelenése és számos alapfunkcióján túl alakítható egyedi igényeknek megfelelően. Sőt, olyan funkciókkal is bővíthető, mint pl. a szint választás, közlemények, jogosultság ellenőrzés, vagy kommunikációs egységek, amikkel felvonója - szó szerint és átvitt értelemben is - szárnyalni fog.

Szint kiválasztó vezérlés (DSC)

DSC vezérlésünk sokkal többet kínál, mint a hagyományos vezérlések. A hívógomb megnyomásával a DSC elraktározza, honnan, hová szeretne eljutni az adott utas, és kiválasztja az ennek megfelelően épp legalkalmasabb fülkét.

Közlemények

A közlemények célirányos, akadálymentes használatot biztosítanak, illetve további fontos információkkal láthatja el az utasokat a fülkében.

Hozzáférés ellenőrzés

Az egyszerű kulcs elforgatásos módszerektől az összetett megoldásokig – segítünk Önnek meglévő hozzáférés ellenörző rendszerével, vagy beépítünk saját fejlesztésű megoldást.

Kommunikációs egységek

Vészhelyzetben a kommunikációs egységek, mint pl. a vészhívó megléte elengedhetetlen. Valamint adatot szolgáltathat különböző elemzésekhez.

Speciális elvárások

A vezérléseknek minden körülmények között jól kell működniük, még speciális igényeket támasztó helyszíneken is, mint pl. tűzoltósági felvonók vagy speciális robbanás biztos felvonók.

Interface és vezérlő technológia

Ahhoz, hogy meglévő épületébe eredményesen építsen be új vezérlést, rugalmas interface-re van szükség. Csak ezután kapcsolódhatnak hozzá megfelelően hajtások, ajtó hajtások és egyéb kiegészítők. Mi olyan rugalmas, nagy hatékonyságú vezérléseket kínálunk, amik segítenek elérni az optimális teljesítményt akár meglévő, akár új hajtással.

Frekvencia váltó

Magas frekvenciájú ferkvencia-váltóink (VVVF) felelősek a hatékonyságért és a különösen sima és egyenletes működésért. Energia megtakarítást érnek el azáltal, hogy csökkentik az indítási terhelést a hálózaton az alacsony indítási áramfelvétellel, és minden szinten hatékonyságot képviselnek különösen hajtásainkkal kombinálva.

Rendszer megoldások

Az MCM vezérlés család kimondottan modernizációhoz tervezett rendszer megoldás az elektromos felvonókhoz illő MCMx-től a hidraulikus felvonókhoz fejlesztett MCMh-ig.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2019 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|