Érvek a felújítás / modernizáció mellett

Felvonókkal kapcsolatos különleges igények

Alakítsa át berendezését tökéletes útitárssá

A speciális követelményekhez – mint pl. optimalizált utazási kényelem, vagy a szokásos biztonsági normákat meghaladó biztonságosság - speciális alkalmazások tartoznak. Akár ipari célú egyéni teherfelvonóra vagy egy idősotthonban használatos személyfelvonóra van szüksége – modernizációs megoldásaink biztosítják, hogy az Ön berendezése tökéletesen illeni fog az épületéhez.

Akadálymentes felvonók

Az egyedi méretre készült alkatrészektől kezdve a fogyatékkal élők számára is elérhető kezelőegységig – az akadálymentesített belső terek egyre fontosabbá válnak. A szállítási lehetőségekről szóló tanácsadáson kívül széles körben kínálunk az összes igényt kielégítő megoldáscsomagokat is.

Vandál-biztossá tétel

A lakóépületekben lévő berendezéseket sajnos védeni kell a vandalizmus ellen. A területen szerzett széleskörű tapasztalatainknak köszönhetően berendezésének vonzerejét megőrző hatékony megoldásokat kínálunk.

Tűzvédelem

A statikus és dinamikus tűzvédelmi rendszerektől, az akna füstelszíváson keresztül a tűzbiztos alkatrészekig – biztosítjuk, hogy az Ön berendezése védve legyen a tűztől.

Tűzoltó felvonók

Optimalizálni szeretné a tűzoltó felvonója teljesítményét? Készséggel segítünk Önnek a helyi tűzvédelmi hatóságokkal folytatott szoros együttműködésben.

Robbanásvédelem

Számos éve gyártunk már ipari felvonókat, ezáltal tökéletes partnerré váltunk a robbanásvédelmi területeken és vegyszer feldolgozó üzemekben lévő felvonórendszerekkel kapcsolatban.

Továbbá...

Amennyiben Ön a megfelelő ferde pályás, homlokzati, vagy bármi egyéb különleges rendszerű felvonót keresi, örömmel segítünk.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|