Érvek a felújítás / modernizáció mellett

Felvonók energiahatékonysága

Ügyeljen a környezetre. És a költségvetésére is.

Az általunk kifejlesztett energiatakarékos megoldások segítségével jelentős mértékben optimalizálhatja felvonója teljesítményét az energiahatékonyság és a környezeti hatás tekintetében. Gyakran elegendő pusztán egyes alkatrészek cseréje. Ezt követően a rendszer kiállja a próbát a nagy hatásfokú új berendezések esetén is.

Nagy hatásfokú vezérlők

Intelligens, nagy teljesítményű vezérléseink optimális utazást és energiatakarékos üzemeltetést biztosítanak. Hatékonyságuk számos olyan opcionális jellemző eredménye, mint például az automatikusan kikapcsoló fülkevilágítás, vagy a hívástörlés lehetősége egy tévesen megnyomott gomb esetén.

deltaV: az energiahatékony hajtás

A deltaV egy nagy hatásfokú, hajtómű nélküli, számos, az adott gépházhoz optimálisan igazítható keretmegoldással rendelkező hajtás. A modern hajtómű nélküli rendszerek nagy hatékonyságának köszönhetően az energiafogyasztás drasztikusan lecsökken – és ehhez nem szükséges a meglévő épületszerkezetet átalakítani. Mi több, a thyssenkrupp frekvenciaváltós vezérlés technológiája optimális utazási kényelmet nyújt, és energiát takarít meg.

Energiatakarékos termékek

A thyssenkrupp környezetkímélő kezdeményezése energiatakarékos, a klíma- és környezetvédelemhez jelentős mértékben hozzájáruló, irányadó termékeket kínál – mind a modernizáció, mint az új szerelések esetében.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|