Érvek a felújítás / modernizáció mellett

Felvonók külső megjelenése és komfortja

Adja meg a fülkének azt a különleges utolsó simítást

Elegáns fülke kialakításaink számos opciót kínálnak Önnek ahhoz, hogy egyedivé varázsolja felvonóját. Az előírásokat is szem előtt tartva, szinte az összes anyag és változat kombinálható, és hozzáilleszthető az Ön egyéni ízléséhez.

De egy thyssenkrupp felvonó a pusztán csak kellemes megjelenésnél többet nyújt. Az összes változatunk kifejezetten időálló és hosszú üzemi élettartammal rendelkezik. Így az Ön felvonója hosszú ideig tesz pozitív benyomást az emberekre, még a nagy forgalmú területeken is. Természetesen a fülke súlyának megváltozása esetén felülvizsgáljuk az összes vonatkozó biztonsági berendezést, és megadjuk Önnek a megfelelően hitelesített számításokat.

Utazási kényelem

A legkorszerűbb vezérlés és hajtás technológiát alkalmazzuk, minek következtében az általunk végzett modernizáció finom indítást, enyhe gyorsítást és fékezést, valamint pontos szintbeállást biztosít – az előírt korlátokon belül bármilyen terhelés esetén. Ezen kívül, az ajtók is precízen nyílnak és záródnak majd, az ajtó körül működő zóna-felügyeletnek köszönhetően.

Fülke kialakítás

Kő, üveg, rétegelt lemez, rozsdamentes acél – számos tetszetős opció áll rendelkezésre az Ön fülkéjének mennyezetéhez, falaihoz és padlójához.

Világítás kialakítás

Világítási koncepciónk segítségével szinte bármilyen fény- és színváltozat kialakítható az Ön fülkéjében – miközben pénzt is megtakaríthat. A LED rendszerek nemcsak fényes megvilágítást és hosszú élettartamot kínálnak, de energiafogyasztásuk is nagyon csekély, és a villamosenergiát gyakorlatilag nulla energiaveszteséggel alakítják át fénnyé.

Tájékoztató rendszerek

A Liftscreen tájékoztatórendszerünk hasznos és szórakoztató információkat nyújt az utasok számára. Az innovatív kijelző technológia az aktuális eseményekről, az időjárásról és egyebekről szóló információkat jeleníti meg. Ez az online felület jövedelmező reklámhordozóként is funkcionálhat.

Akusztikai rendszer

Az egyszerű közleményektől a legkülönbözőbb háttérzenékig – akusztikai rendszereink bármit lehetővé tesznek. A szórakoztatás mellett a felvonó megálló bemondások a célzott, akadálymentes használatot is biztosítják.

Illat választék

Egy friss illat még kellemesebbé teszi az utazást a felvonóban. Illatanyag választékunk segítségével még különlegesebbé teheti felvonóját.
Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|