Fenntarthatóság

A városokat élhetőbb helyekké tesszük

Elevator-nál azon dolgozunk, hogy a városokat az emberek számára a legmegfelelőbb élettérré alakítsuk. Mindezt fenntartható épület-infrastruktúra és egyre zöldülő utasszállító rendszerek biztosításával tesszük lehetővé. Nagyon fontos szempont számunkra az idősödő városlakók mobilitásának támogatása is. Célunk az, hogy folyamatosan elöljárjunk a következő területeken: minőség, felhasználók kényelme, megjelenés, elérhetőség, egészségmegőrzés és biztonság.

A vállalat társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége

Tisztában vagyunk a jövő nemzedékeinek és a jelenlegi ügyfeleink igényeivel. Célunk, hogy az egyre szűkülő erőforrások valóságát összhangba hozzuk a fogyasztási és beruházási javak, infrastruktúra, energia és nyersanyag iránti kereslet bővülésével. Munkatársaink szakszerűen, szenvedéllyel és elszántsággal folyamatosan dolgozzák ki és valósítják meg azokat a termékeket és megoldásokat, amelyekkel megfelelhetünk az előttünk álló kihívásoknak.

thyssenkrupp Fenntartható épület-infrastruktúra iránti elkötelezettségünk

поддержка экологичного строительства

A középmagas és a magas toronyépületek kínálják a leginkább környezetkímélő és költséghatékony építészeti megoldásokat. Kevesebb a területfelhasználásuk, és lehetővé teszik a központosított hatékony energiafelhasználás ellenőrzését.

A fenntarthatósági szempontból tanúsítvánnyal rendelkező épületek rövid- és hosszútávon is kifizetődőek azáltal, hogy:

  • Intelligens épületek jönnek létre
  • Csökken az üzemeltetési költségük (energia, víz, hulladék)
  • Javul a jövedelmezőségük
  • Növekszik a piaci értékük
  • Fejlesztik a városi környezetet

Magas hatékonysági fokú termékeink és szolgáltatásaink a fenntartható infrastruktúra építését célozzák azáltal, hogy:

  • Erőforrás felhasználás szempontjából hatékony, biztonságos, megbízható és kényelmes termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.
  • Ügyfeleink számára a tervezési szakaszban átfogó tanácsadási szolgáltatást biztosítunk több mint 200 akkreditált LEED Zöld vizsgával és BREEAM vizsgával rendelkező fenntartható épületekkel foglalkozó szakemberünk támogatásával.
  • Modernizáljuk a meglévő infrastruktúrát annak érdekében, hogy az épület megfeleljen a fenntartható épületekről szóló előírásoknak.

Fenntarthatóság és társadalom: közösség iránti elkötelezettség világszerte

A közösségek iránti elkötelezettségünk által segítünk abban, hogy a városok legyenek a legjobb lakóhelyek. Az emberek életének minőségét javítjuk különböző közösségekben világszerte; több mint 900 helyszínen vagyunk jelen a világon.

Minden emberrel tisztességesen bánunk, ez az egyik vezérelvünk. Aktívan küzdünk a diszkrimináció ellen és támogatjuk a toleranciát. Sikereink alapkövei a bizalom és a kölcsönös tisztelet, melyek gondolkodásmódunkat és munkánkat is meghatározzák.

Tudván, hogy a fiatalok kezében van a jövő, aktívan támogatjuk az iskolákat, felső oktatási intézményeket, ill. más oktatási intézményeket.

Óvjuk környezetünket

Óvjuk környezetünket

Számunkra a tökéletes üzletet a környezet védelme jelenti, melyet az erőforrások és az energia hatékony felhasználásával érhetünk el. Ugyanakkor ez biztosítja a munkavállalóink, ügyfeleink, partnereink és azoknak a közösségeknek a jólétét, ahol élünk és dolgozunk.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|