Fenntarthatóság

Munkatársaink

Célunk, hogy az iparág preferált munkaadójának tartsanak minket.

Egy fenntartható szervezet számára kiemelt fontosságú munkavállalói - mind szakmai és személyes - elégedettsége. Nem kérdéses, hogy mindannyian nyerünk azzal, ha munkavállalóinkat tekintjük a legfontosabbnak. Gondoskodunk egészségük megőrzéséről és biztonságukról, és folyamatosan értékes képzési és fejlődési lehetőségeket biztosítunk számukra. Számos humánerőforrás területén alkalmazott kezdeményezés és eszköz segít minket abban, hogy a legjobbat nyújtsuk, miközben a legtöbbet hozzuk ki az alkalmazottainkból.

Elősegítjük az etikus, sokszínű és befogadó kultúra fejlődését

Biztosítjuk, hogy hűek maradjunk a legmagasabb etikai normákhoz és olyan vállalati kultúrát alakítunk ki, mely az esélyegyenlőségre, valamint a kölcsönös bizalomra és tiszteletre épül. Betartva Németország Sokszínűségről szóló Alapokmányát előítéletektől mentes munkahelyet teremtünk, amely mindenki számára elérhető.

Kiemelt fontosságú a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem

Безопасность труда и здоровье

A felvonók a világ legbiztonságosabb közlekedési eszközei. Arra törekszünk, hogy gondoskodjunk a felvonókon dolgozó munkatársak és alvállalkozók biztonságáról is. A cégcsoport szinten alkalmazott Munkahelyi biztonság és egészségvédelmi politikánk, az alapos képzéseink és a hitelesített biztonsági irányítási folyamataink is támogatnak minket abban a célkitűzésünkben, hogy a balesetek számát nullára redukáljuk. A balesetekről és a balesetveszélyes helyzetekről gondos jelentés készül, majd kivizsgáljuk az esetet és megtesszük azokat a lépéseket, amelyekkel kijavíthatjuk a hibát.

Az alábbi irányelvek és intézkedések segítenek minket abban, hogy megőrizzük munkavállalóink és alvállalkozóink egészségét és biztonságát:

  • Képzést biztosítunk a 10 Globális Szabályról;
  • Belső biztonsági rendszer ellenőrzés (SSAs);
  • Minden munkavállalónk számára online képzést biztosítunk a legfontosabb biztonsági témákban;
  • A menedzsment tagjainak képzést biztosítunk a biztonsági tudatosságról;
  • Kiterjedt menedzsment tevékenységet folytatunk alvállalkozóinkkal, beleértve az alvállalkozóknak szervezett biztonságról szóló szakmai napokat;
  • Évente, globális szinten szervezünk „Gondoskodunk” biztonsági napot;
  • Biztonsággal kapcsolatos elismeréseket adunk ki évente;
  • Termékbiztonsági újítások, mint például az állványzat nélküli telepítési módszerünk;
  • OHSAS 18001 szabvány (Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságirányítási Rendszer);
  • Valamennyi szerelőnk biztonsági képzési igazolvánnyal rendelkezik;

Jól képzett munkaerővel jobb teljesítményre vagyunk képesek

Возможность хорошим сотрудника

Az elkötelezett és jól képzett munkavállalóink vállalatunk legfőbb értékei. Ezért fektettünk a világ egyetlen vállalaton belüli egyetemi szintű oktatásába, amely a felvonókkal foglalkozó szakemberek képzésére fókuszál.

A világ 12 helyszínén biztosítunk folyamatos szükség alapú képzést szakképzett munkavállalóinknak és a vállalat fiatal szakembereinek az egyetemi színvonalú oktatási szervezeteinkben. Jól célzott programjaink segítségével lehetővé válik munkavállalóink számára szakértelműk fejlesztése, melyet felkészült, főként belső oktatóink irányítása mellett érhetnek el.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|