Szervezeti felépítés

thyssenkrupp Lift

A thyssenkrupp Lift Kft. szervezeti bemutatása

Cégünk szervezeti felépítése alapvetően a felvonópiac általános tevékenységi modelljéhez illeszkedik, így a három klasszikus felvonóipari alaptevékenység adja szervezetünk vázát

  • Új felvonók és mozgólépcsők értékesítése és telepítése
  • Felvonók és Mozgólépcsők modernizációja
  • Szerviz tevékenység (karbantartás, javítás, hibaelhárítás)

A támogató funkciók (beszerzés és logisztika, marketing, irodavezetés, pénzügy, humán erőforrások, műszaki támogatás) a fenti három üzleti funkció munkáját segítik.

Az alábbiakban cégünk egyes funkcionális és üzletági egységeit részletesebben is ismertetjük.

Új berendezések értékesítése, tervezése és telepítése

Az üzletág a thyssenkrupp vállalatcsoport nemzetközi gyáraiban készülő felvonók, mozgólépcsők, mozgójárdák, lépcsőjáró és egyéb, személyek mozgatására illetve teheremelésre alkalmas berendezések eladásával foglalkozik a tervezéstől kezdve a beépítésen át, azok üzembe helyezésig, a teljes értékesítési folyamat minden lépését helyi szinten kezelni képes szakemberekkel. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalata, rendszeres továbbképzése, illetve a helyi és nemzetközi műszaki támogatottság biztosítják a világszínvonalú berendezések magas szintű hazai képviseletét.

Modernizáció / Berendezések felújítása

Már üzemelő felvonó és mozgólépcső berendezések részleges, vagy teljes körű felújításával, esetleg cseréjével foglalkozó szervezeti egység, mely a standard gyári termékektől kezdve a testre szabott, egyéni megoldásokig számos alternatívával áll megrendelőink rendelkezésére.

Szerviz

Üzemben lévő berendezések rendszeres, időszakos karbantartásával, javításával, hibaelhárításával, műszaki felmérésével és megelőző felújításával foglalkozó szervezeti egység, amely egyúttal az alkatrész eladásokat is kezeli. Karbantartóink és specialistáink mindegyike a tevékenységhez szükséges képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik, rendszerese továbbképzésen vesznek részt. Folyamatosan keressük a megfelelő szakmai képzettséggel és tapasztalattal rendelkező felvonó és mozgólépcső karbantartó szakemberek jelentkezését akár munkaszerződés keretében történő foglalkoztatáshoz, akár alvállalkozói munkavégzéshez.

Az érdeklődő szakemberek jelentkezését az alábbi központi e-mail címen várjuk: budapest-office.tkehu@thyssenkrupp.com.

Műszaki Támogatás

Az üzletágak műszaki támogatását elősegíteni hivatott részleg. Tevékenységi körébe tartozik a berendezések tervezése, a berendezések műszaki állapotának felmérése, gyártmányrajzok készítése, az egyes berendezések üzembe helyezéséhez és üzemeléséhez szükséges teljes körű dokumentáció biztosítása, a minőségbiztosítás és a munkavédelem. Szakmai kérdésekben szorosan együttműködik a thyssenkrupp vállalatcsoport nemzetközi Műszaki Képzési Központjával (ITS - Manchester / Anglia)

Beszerzés és Logisztika

Cégünk által karbantartott berendezések alkatrész ellátottságának biztosítása, nemzetközi és hazai alkatrész beszerzés és szállítmányozás, keretszerződések megkötése, raktáraink kezelése, minimum/maximum készletszintek nyomon követése valamint azok alapján a készletek folyamatos feltöltése, rendeléskezelés képezik fő feladatkörét.

Beszerzési részlegünk folyamatosan keresi az új beszerzési forrásokat és várja azon beszállítók, alvállalkozók jelentkezését, melyek képesek és hajlandók elfogadni és teljesíteni egy nemzetközi nagyvállalat által támasztott minőségi követelményeket.

Az érdeklődő beszállítók jelentkezését az alábbi központi e-mail címen várjuk: budapest-office.tkehu@thyssenkrupp.com.

Humán Erőforrások Kezelése

A munkaerő-állomány folyamatos rendelkezésre állását, felvételét és képzését támogató funkció, mely szorosan együttműködik a thyssenkrupp vállalatcsoport nemzetközi továbbképző központjaival, a humán erőforrás kezelés anyavállalati és regionális szakmai egységeivel, illetve a hazai munkavédelmi, munkaegészségügyi szolgáltatóinkkal, illetve egyéb hatóságokkal.

Munkatársaink képzésére – gyakorlatilag minden munkakörben – évi több ezer órát fordítunk hazai és nemzetközi, cégcsoporton belüli és külső szakmai szervezetek által lebonyolított képzések formájában a felvonószakmai képzés, értékesítés, kommunikáció, pénz- és adóügyek, valamint vezetőképzés területén.

A szakmai utánpótlást felnőttképzéses rendszerben, felvonószakmai oktatást biztosító, tanulmányi szerződéssel kiegészített munkaszerződés keretében biztosítjuk.

Az érdeklődő munkavállalók jelentkezését az alábbi központi e-mail címen várjuk: budapest-office.tkehu@thyssenkrupp.com.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk fő feladata a hibabejelentések fogadása, feldolgozása és kezelése, a megrendelőkkel való telefonos kapcsolattartás, illetve a megrendelések, szerződések teljesítésével kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása.

Ügyfélszolgálatunk központi elérhetősége:

Pénzügy

Társaságunknál SAP vállalatirányítási rendszer működik ez biztosítja a vevői megrendelések, a beszerzések, illetve azok kifizetésének, a pénzforgalomnak, a számlázások és könyvelés zárt belső rendszerét. Az SAP vállalat-irányítási rendszer részeként integrált vevőkezelő modul (CRM) működik, mely a vevőinkkel történő megfelelő szintű kapcsolattartást, ügyfélkezelést hivatott szolgálni.

Pénzügyi osztályunk számlázással kapcsolatos központi elérhetőségei:

Minőségbiztosítás

A minőségbiztosítással kapcsolatos feladatokat társaságunk Műszaki Osztálya végzi.

Társaságunk az alábbi Nemzetközi Szabványügyi Tanúsításokkal rendelkezik

  • ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer-tanúsítvány
  • ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer-tanúsítvány

Társaságunk 2011 óta a Dun & Bradstreet által kibocsájtott aranyokleveles cégminősítéssel rendelkezik*

Társaságunk 2013 óta Business Superbrands minősítéssel rendelkezik**

* A D&B cégminősítés segítségével könnyedén felmérhető a vállalatok eredményességének vagy csődjének esélye. A D&B cégminősítés széleskörű és mélyreható információkon alapul, amely a rendezetlen információk halmazából könnyen átlátható értékelést ad, és rávilágít az üzleti teljesítmény állapotára.

** A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. Ebbe a mintegy 3000 márkát/céget tartalmazó listába egyaránt beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.

Munkavédelem

A munkavédelemmel kapcsolatos feladatokat társaságunk Műszaki Osztályán belül az arra megfelelő szakmai képesítéssel rendelkező szakember végzi, szorosan együttműködve anyavállalatunk nemzetközi munkabiztonsági központjával, illetve a társaságunkkal szerződésben álló akkreditált munkavédelmi ellenőrző cégekkel.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|