Szervezeti felépítés

thyssenkrupp Elevator

A thyssenkrupp Elevator a közlekedés, szállítás területén ötvözi a thyssenkrupp csoport globális tevékenységét. A 2014/2015-ös gazdasági évben elért 7,2 milliárd eurós értékesítési eredményünkkel, és 150 országra kiterjedő vevői hálózatunkkal közel 40 év egyedülálló mérnöki lehetőségeire alapozva vált cégünk a világ egyik vezető felvonóipari vállalatává. Több mint 50.000 magasan képzett munkavállalónkkal igényes és innovativ termékeket és szolgáltatásokat kínálunk vevőink egyéni igényeinek kielégítésére. Kínálatunkban megtalálhatók személy- és teherfelvonók, mozgólépcsők, mozgójárdák, reptéri utasbeszálló hidak, lépcsőnjárók, és a mindezen termékekhez nyújtott, személyre szabott szolgáltatások. Világszerte több mint 900 helyszín biztosítja vevőközeli értékesítési és szerviz hálózatunkat.

Cégünk négy egységre oszlik:

  • Felvonók és mozgólépcsők Europe/Africa
  • Felvonók és mozgólépcsők America
  • Felvonók és mozgólépcsők Asia/Pacific
  • Access Solutions (ide tartoznak a lépcsőnjárók és reptéri utasbeszálló hidak területi felosztás nélkül)

Vállalatvezetés

Schierenbeck

Andreas Schierenbeck

1966-ban a Berlinhez közeli Hohen-Neuendorf-ban született. Villamosmérnöki végzettséget szerzett a drezdai műszaki egyetemen (Dresden University of Technology). 2012. június 1-én lett tagja és alelnöke a thyssenkrupp Elevator AG igazgatótanácsának. 2013. január 1-től pedig az igazgatótanács elnöke.

Keles

Ercan Keles

1971-ben Tepedam-ban (Törökország) született. Vállalatgazdálkodást tanult a University of Giessen-en. 2012. április 1-től tagja a thyssenkrupp Elevator AG igazgatótanácsának Pénzügyi igazgatóként.

Sons

Gabriele Sons

1960-ban Freiburgban született. Münchenben, Heidelbergben és Mainzban tanult. 2012. októberében csatlakozott a thyssenkrupp Elevator AG igazgatótanácsához, 2013. januárjától HR igazgató.

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2018 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|