Hírek, újdonságok

A TK Elevator új irodát nyit Budapesten

29.06.2021 09:57
  • A TK Elevator új regionális szolgáltató központot nyit Budapesten Solution Center Europe (SCE) néven, amely a vállalat kiválasztott HR- és pénzügyi folyamataiért felel majd.
  • Az új helyszín megközelítőleg 220 alkalmazott befogadására képes.
  • Budapest ismét bizonyította, hogy kiváló helyszínt kínál a szolgáltató központok és a nemzetközi vállalatok számára.

Budapest, 2021. június 29.: A TK Elevator a mai napon bejelenti az új szolgáltató központ, a Solution Center Europe budapesti megalapítását. Az új központban a tervek szerint a kijelölt, a vállalat európai és afrikai műveleteihez kapcsolódó pénzügyi és HR-folyamatokat kezelik majd. A kezdeti szakasz júniusban indul, a folyamatok pedig várhatóan októberben kezdődnek.

A TK Elevator Budapestet választotta a regionális SCE helyszínéül, mivel a város jól működő infrastruktúrát nyújt a szolgáltató központok számára, közel helyezkedik el a vállalat európai tevékenységeihez, valamint az országban számos téren jól képzett munkaerő érhető el. Magyarországon jelenleg több, mint 64 000 ember dolgozik szolgáltató központokban, 40-nél is több nyelven. A TK Elevator tervei szerint az első 12 hónapban az SCE megközelítőleg 70 alkalmazottat foglalkoztat majd, az ezt követő két évben ez a szám 220-ra nőhet; a munkaerő-felvételi, betanítási és képzési folyamatokhoz a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) járul hozzá támogatásával.

„A magyar üzleti és szolgáltató szektor fontos mérföldkövet ünnepel a TK Elevator Solution Center Europe Magyarországon történő működősének elindításával. A kompetencia központ pénzügy és HR területen magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújt a világ élvonalába tartozó szakemberek foglalkoztatásával. A HIPA örömmel támogatja a TK Elevator jövőbeli növekedését és a budapesti központ által ellátott komplex tevékenységeket.” – mondta Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynököség (HIPA) vezérigazgatója.” [Ésik Róbert, a HIPA elnöke].

„Az SCE megalapításával egy lépéssel közelebb kerülünk az ügyfélközpontú stratégiai tervünk megvalósításához. Kifejezetten globális vállalatként és munkaadóként meggyőződésünk, hogy a HR- és pénzügyi folyamataink egységesítése és harmonizálása a helyes következő lépés. A már meglévő itteni tevékenységünknek köszönhetően ismerjük a helyszín által nyújtott tehetségbeni, földrajzi és infrastrukturális szempontból is kiemelkedő lehetőségeket. Ezért nagy örömünkre szolgál tevékenységünk további bővítése az új Solution Center Europe keretein belül” – tájékoztatott Ingo Angermann, az SCE ügyvezető igazgatója.

Szeretne részese lenni ennek a dinamikus munkakörnyezetnek? Itt jelentkezhet!

Oldal tetejére
Minden jog fenntartva 2021 © thyssenkrupp Elevator
Impresszum|Jognyilatkozatok|