Felhasználási területek

Toronyház

Toronyház

Partnere a berendezés teljes életciklusa során

a toronyház
mobilitásában

Az intelligens tervezéstől kezdve a projektmenedzsmentig

A TK Elevator már a kezdetektől páratlan támogatást nyújt. Az optimális utasáramlás kialakításával járulunk hozzá az épülettervezés folyamatához. Az összes szerelvény problémamentes működésének és határidőre való elkészülésének biztosítása jelenti a minőséggel kapcsolatos ígéretünket.

Gazdaságos, fenntartható és teljes mértékben összekapcsolt

Toronyházi mobilitási megoldásaink igazolják, hogy a gazdaság és a környezetvédelem tökéletes harmóniában is létezhet egymás mellett. Ez a környezetnek és a számlája végösszegének egyaránt jót tesz. Emellett holisztikus digitális megoldásaink pénzügyi és üzemeltetési előnyöket kínálnak.

Egyedülálló termékek semmihez sem fogható szolgáltatással

Az egyszintes, illetve kétszintes opciók, valamint az egyedülálló TWIN felvonók révén a TK Elevator termékportfóliója a legszélesebb ebben az iparágban. Elsőrendű szolgáltatásunk és preventív karbantartási megoldásaink gondoskodnak a megbízhatóan széles rendelkezésreállásról a harmadik felek berendezéseit érintően is.

Változik a globális toronyház ágazat.

Az otthonról való munkavégzés velünk marad – ezzel párhuzamosan a városközpontok irodahelyiségei iránti igény csökkenni látszik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a toronyházak kora leáldozott. Egyszerűen csak másmilyenek lesznek.

A meglévő épületeket átalakítják, az irodahelyiségeket más célokra fordítják. Az új építészeti kialakítások többféle használati lehetőséget egyesítenek majd magukban. A kifinomult felvonótechnológia továbbra is lehetővé teszi a toronyház mobilitását. Iparágunk termékeit egyre inkább a jövő toronyházépületei számára biztosított rugalmasság mértéke fogja meghatározni, amely szükségszerűen összemossa a használatbavételi kategóriákat.

A TK Elevator évtizedek óta holisztikus toronyházi mobilitási megoldásokat kínál. Egyedülálló, innovatív termékportfóliónk időtálló koncepciókat tesz lehetővé. Megoldásaink az ügyfeleinkkel a berendezésük teljes élettartama során fenntartott partneri kapcsolaton alapul – a hozzáértő tanácsadástól és az intelligens tervezéstől kezdve a projektmenedzsmenten át a preventív szervizig minden területen.

Tervezés és tanácsadás

Hosszú évtizedek óta segítünk ügyfeleinknek a toronyházakkal kapcsolatos jövőképük megvalósításában. Tervezési szakértelmünkkel járulunk hozzá az építészeti tervezés folyamatához. Holisztikus megközelítésünk növeli a bérbeadható helyet, segíti az utasok problémamentes áramlását és rendkívül rugalmas konfigurációkat, illetve épülettervezési lehetőségeket tesz lehetővé.

Supporting you from A to Z

A-tól Z-ig támogatást nyújtunk

Toronyházával kapcsolatos jövőképének megvalósításához páratlan tanácsadást és tervezéstámogatást biztosítunk egészen a kezdetektől, már az épület első tervrajzának elkészülte előtt. Helyi szakértőinket a TK Elevator toronyházakkal foglalkozó globális tanácsadói csapata támogatja. Azáltal, hogy már a szerkezeti tervezés kezdetétől bevonja őket, biztosan a lehető legjobb eredményt éri el, így megspórolhatja a költséges módosításokat a későbbi szakaszokban.

A komoly tervezésre tett vállalkozás központi elemeként felvonóforgalmi elemzést (Elevator Traffic Analysis, ETA) végzünk az adott felvonóelrendezés jövőbeli teljesítményének előrejelzése érdekében. Az ETA lehetővé teszi, hogy a felvonó minden iterációját a lehető legjobb eredmény eléréséhez finomhangoljuk – például a tengelyek optimális számát, a rendszer hatékonyságát, az utasok kényelmét és a költségvetési szempontokat. Az alapos elemzés jelenti az olyan épülettervezés alapját, amely figyelembe veszi az épület mobilitását.

Optimum passenger flow with minimum elevator footprint

Optimális utasáramlás a felvonó minimális ökológiai lábnyoma mellett

Segítünk Önnek abban, hogy a menet optimizálása és a várakozási idők minimális szinten tartása érdekében jó döntéseket hozzon, és közben a lift ökológiai lábnyomát is a leghatékonyabb szinten tartsa.

Egyedülálló termékportfóliónkkal, amely az úttörő technológia, például a TWIN révén az iparág legszélesebbje, bérbe adható helyet tudunk felszabadítani a toronyház projektjében, és ezzel egyidejűleg a szállítási teljesítményt is növeljük. Számokban kifejezve: Az intelligens tervezés eredményeként a liftek akár 50%-kal kevesebb helyet foglalhatnak. Az eredmény egy jövőbiztos, egyénre szabott mobilitási megoldás az Ön épületére igazítva, amely optimális kényelmet biztosít a felhasználók részére.

Smart planning = transparency

Intelligens tervezés = átláthatóság

A vegyes használatú toronyházépületekben szálloda, lakrész, kiskereskedelmi üzlet és irodahelyiség is működhet. A közös munkát szolgáló területek vagy a többcélú emeletek (az éttermek vagy tetőkertek) hamarosan helyettesíthetik a hagyományos, irodákból álló emeleteket. Ezekkel a kihívásokkal szemben tanácsadóink és tervezőink tapasztalata, szakértelme, illetve kreatív rugalmassága garantálja az Ön számára, hogy az igényeinek megfelelő lehető legjobb toronyházi mobilitási megoldásban részesüljön.

Véleményünk szerint az intelligens tervezésnek teljes mértékben átláthatónak is kell lennie az ügyfeleink számára, különösen, ha a mobilitási koncepciók a teljesítménnyel és a megvalósíthatósággal kerülnek összevetésbe. Éppen ezért a felvonóforgalom elemzéséhez használt eszközeink és módszereink tekintetbe veszik az ISO 8100-32 szabványokat, valamint 100%-ban ellenőrizhetők. Még fehér könyvet is készítettünk az ETA-elemzésről.

Töltse le az ETA fehér könyvét


 

Egyedülálló termékportfóliónk

A függőleges irányú szállítással foglalkozó üzletág résztvevőiként hatékonyan, praktikusan, kényelmesen, és megbízhatóan szállítjuk az embereket a kívánt helyre. Az említett célok elérése érdekében az iparág legszélesebb termékportfólióját kínálja. Tekintse meg a toronyház ágazat számára készült összes felvonónkat, mozgólépcsőnket és digitális megoldásunkat az alábbi virtuális termékcsarnokban!

Nézze meg a momentum termékbemutatóját!

A TK Elevator a toronyházakkal kapcsolatos sok évtizedes tapasztalata révén a világ vezető felvonóvállalatainak egyike. A mobilitási megoldások egységes forrásaként a momentum modellt az iparág legszélesebb körű toronyház-portfóliójának ideális, nagy sebességű, egyszintes kiegészítéseként kínáljuk.

Tudjon meg többet a momentum 200 és 300 termékoldalakon.


 

Összehangolt kialakítás

Tailored to your building

Az Ön épületére szabva

A modern toronyházépületek a csarnoktól a legfelső emeletig hangulatok összességéből áll. A felvonók és a mozgólépcsők könnyedén kapcsolatot teremtenek a különböző hangulatok között, méghozzá nem csak az aktuális menet elősegítésével, hanem a saját kialakításukkal is. A modern anyagtechnológia nagyon kevés akadályt állít az építészek és a belsőépítészeti szakértők által kívánt megjelenés és érzet elérése elé. Éppen ezért a toronyházak számára készült összes termék maximális igényre szabhatóságot tesz lehetővé.

Highly customisable

Nagymértékben testre szabható

A felvonó kialakítása messze túlszárnyalja az egyedi falburkolatokkal és az ahhoz illő padlóval ellátott fülkét. Az utasok az előcsarnok célállomás-vezérlő termináljánál érintkeznek először az épület mobilitási megoldásával. Ehhez társul az épület útkereső rendszere és a többi jelzőelem, például a leszállási menetirány-jelzők, amelyek jelzik az utat egy fülkébe való beszállás előtt. Termékeink ezt többek között az igényre szabható digitális felhasználói felületekkel, az állítható RGB-világítással, valamint a tartozékok és a jelző lehetőségek széles választékával veszik figyelembe.

Tekintsen át néhány egyedi felvonó- és felülettervet, amelyeket ügyfeleink már megvalósítottak!

Mebe Mebe
Algorythm Algorythm
Federation Tower Federation Tower
Mercury City Tower Mercury City Tower

Megtalálta, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!

A magánszektorban, a kereskedelemben és a közintézményekben dolgozó ügyfelek számára egyaránt átfogó támogató szolgáltatásokat kínálunk. A felvonótechnológiában szerzett évtizedes tapasztalatunk azt jelenti, hogy megbízhat a szakértelmünkben.

Lépjen kapcsolatba a TK Elevator Önhöz legközelebbi értékesítési csapatával


 

Gazdaságos és környezetbarát

A jövő toronyházi felvonóinak a lehető leggazdaságosabbnak és környezetbarátnak kell lenniük. Mindkét terület az erősségünk. Ez jó hír a környezetnek és a számlája végösszegének egyaránt jót tesz.

Efficient technology

Hatékony technológia

A gazdaságos felvonótechnológiát részesítjük előnyben, például a váltóáramú, fokozatmentes gépeken keresztül, amely minimalizálja az üres vagy fantomleállások számát, és a regeneratív hajtástechnológiával csökkenti az energiaköltségeket, mivel az így gerjesztett áram visszakerül az épület hálózatába. Toronyházi mobilitási megoldásaink csökkentik a felvonói és mozgólépcsői energia- hely-, erőforrás- és karbantartásigényét.

Ecological mindset

Ökológiai gondolkodásmód

Vállalatunk egyik klímacélkitűzése az, hogy olyan termékeket fejlesszen ki, amelyek csökkentik az épületek és egész városok ökológiai lábnyomát. Felvonóink segítségével toronyházépülete energiatakarékos funkciókkal, LED-világítással, alvás üzemmóddal és egyéb hatékony funkciókkal. Kifejezetten olyan mobilitási megoldásokat támogatunk, amelyek megfelelnek a környezetbarát épületek tanúsítási rendszereinek, például a LEED®, a DGNB vagy a BREEAM rendszernek.

 

CDP
Elsőosztályúan kezeljük a klímaváltozást

A klímavédelemre tett erőfeszítéseinket a globális non-profit CDP is elismerte, amely elsőosztályúként jelölte meg a klímaváltozás kezelésére tett 2020. évi erőfeszítéseinket. A TK Elevator elkötelezett aziránt, hogy 2030-ig 25%-kal csökkentse a saját karbonlábnyomát.

EPD
Az iparág EPD-úttörői vagyunk

A TK Elevator környezetvédelmi terméknyilatkozatot (Environmental Product Declaration, EPD) adott ki, hogy ezzel tájékoztassa a közvéleményt az életciklus-értékelésekről, valamint átláthatóságot biztosítson a termékeink környezeti hatására és teljesítményére vonatkozóan.


 

Projektmenedzsment
és telepítés

Növekvő városainkban a kényelem iránti igény is fokozódik. A felújítási tevékenységekkel, a nagyszabású infrastruktúrával és a városi életet célzó projektekkel együtt világossá válik, miért nem csak a termékeink innovációjára összpontosítunk. A kezdetektől a hatékony és gyors telepítési folyamatra tervezzük a felvonóinkat és a mozgólépcsőinket.

Évtizedes tapasztalatainkra épülő globális toronyházi szakértelmünk és rendkívül fejlett helyi szervezeteink révén megbízható kiszállítást és rugalmas logisztikát, csúcskategóriás telepítési technikákat biztosítunk, amelyek lépést tartanak az építkezéssel, valamint helyszíni projektmenedzsmentet, amely szavatolja az üzemeltetés precizitását és a munkabiztonságot. Számunkra a partneri kapcsolat azt jelenti, hogy elkötelezett, szakértői projektmenedzsment csapattal támogatjuk Önt, amely szorosan összehangolja a projektje valamennyi fázisát.

On-site expertise

Helyszíni szakértelem

Az építési szakaszban tapasztalt helyszíni csapatunk garantálja a problémamentes, időben zajló logisztikai tervezést és a műveleti felügyeletet. Irányítás alatt tartjuk a projekt időbeli, költségbeli és minőségi fejlesztését, problémamentes koordinációt tartunk fenn a telepítést végző helyszíni csapatok, a gyárunk, valamint a kutatási és fejlesztési osztály között, amely így mindig jól értesült.

Ez hibamentes rendszertelepítést és kommissiózást jelent, például a csúcskategóriás lézertechnológia révén, amely arra szolgál, hogy a felvonótengelyt milliméter pontossággal igazíthassák a szabványos beállítás nyújtotta menetkényelemhez.

Safety first
Az „első a biztonság” kultúrája

Ügyfeleink, munkavállalóink és a termékeinket használók biztonsága minden lépésnél elsődleges.

Expert consultants
Szakértői tanácsadók

Szakértőkből álló, elkötelezett, a toronyházakkal kapcsolatos nemzetközi tanácsadás és a projektmenedzsment területén kiterjedt tapasztalattal rendelkező csapatot kínálunk.

Flexible logistics
Rugalmas logisztikai tervezés

Tudjuk, hogy változhatnak a tervek, ennek megfelelően szervezzük az épülettervezése köré épülő mobilitási megoldásainkat.

Shaft Climber
Shaft Climber® rendszer

A telepítést olyankor is meg tudjuk kezdeni, illetve vertikális mobilitást tudunk biztosítani, amikor az épület és a felvonótengelyek még építés alatt állnak.

Certified installation
Tanúsított telepítő csapatok

Telepítési szakértőink szakképzettek, tapasztaltak és a legmagasabb szabványok szerinti tanúsítással rendelkeznek.

Remote commissioning
Távoli kommissiózás

Műszaki támogató csapatunk általában a helyszínen kommissiózza az újonnan telepített felvonókat. Ha viszont a helyzet úgy kívánja, távoli kommissiózást is biztosítunk.

State-of-the-art installation

Csúcstechnológiás telepítés

Az építési szakaszban az épület belsejébe telepített Shaft Climber® rendszerünk felgyorsítja a telephely haladását, korábbi homlokzatzárást tesz lehetővé, valamint csökkenti a szerelési időt. Velünk az oldalán biztos lehet benne, hogy olyan toronyházi felvonó lesz az eredmény, amely időben, a költségvetésen belül készül el.


 

Páratlan szolgáltatást kínál

Felvonói és mozgólépcsői jó kezekben vannak. A városi mobilitás egyik vezető szolgáltatójánál.

Your service partner

Az Ön szervizpartnere. Mindig ott vagyunk Önnek.

Európában tervezett és gyártott, innovatív felvonóink mellett a minőségi karbantartási és javítási munkálatok jelentik a TK Elevator vállalat egyik fő prioritását. Szolgáltatási koncepciónk az utasok maximális komfortjának, kényelmének és biztonságának folyamatos biztosítására építettük a beruházása hosszú távú értékének védelme mellett – ez pedig túlmutat a saját termékeinken. Gyártmánytól és típustól függetlenül minden karbantartási és szervizelési követelménynek megfelelünk, ami felbecsülhetetlen előnyt jelent ügyfelei számára.

Key features for high-rise

Fő jellemzők toronyházak számára

  • Gyors, non-stop szolgáltatás több mint 1000 helyi fiókvállalatunkon keresztül
  • Egyénre szabott munkaszerződési csomagok, választható lehetőségként a felhő alapú MAX prediktív karbantartási és ellenőrzési rendszerünkkel együtt.
  • Szakértő szervízmérnökeinket szervizközpontok globális hálózata segíti, amelyek harmadik felek berendezéseivel is foglalkoznak, valamint valós idejű támogatást biztosítanak
  • Kirendelt szervizszerelő(k) és mérnökök a toronyházépületéhez és az összekapcsolt mobilitási megoldásaihoz
  • Nagy pótalkatrészkészlet minden nagyobb, keresett liftmárkához, valamint gyors kiszállítására alkalmas, hatékony logisztika
  • A pótalkatrészek választható lehetőségként a telephelyen is készletezhetők felvonóegységei számára

Tudjon meg mindent a szolgáltatásról – a felhő alapú szolgáltatástól kezdve a harmadik felek szolgáltatásáig


 

TK Elevator © 2021